Arta Elezaj e sjeII verën në mes të vjeshtes, pozon në bikine

Njëra nga personazhet që merë vëm endje në qdo postim të saj.

Aktorja e shumë dashur nga publ iku, Arta Elezaj, ka marë vëme ndje edhe së fundi, shkruan “Kosoavrja”.

Xhakarta e “O sa mirë”, e ka sje llur verën në këto ima zhe të fundit.

Bukuroshja ka po zuar ve shur në bik ine ngjyrë të kremtë që i shkonin për sht ati e vënin në pahë li njat e saj ‘bom bastike’.

Lëshuar flokët e saj natyrale kaçurrele arriti gjithë vem endje duke marë komente dhe pëlq ime të shumta.

F0T0/VlDE0 menjehere pas markჳt!ngu^t ku dhe shfaqen pa.mjet ekskIuz!ve