Bαnorët e Big Brother VIP nisin thαshethemet, Pαlomα plαs deklαrαtën e fortë për Beniαdën: Kα αrdhur kohα e ‘kαllupit’ sot!

Banorët e ‘Big Brother VIP’, Fifi, Paloma, Iliri dhe Arditi kanë komentuar konkurrentët që janë brenda shtëpisë më të famshme.

Mirëpo ‘thumbave’ nuk iu ka shpëtuar Beniada, e cila është akuzuar nga katërshja se ajo nuk është një faktor i cili i jep dinamikë dhe personalitet programit.

“Ka ardhur koha e ‘kallupit’ sot“,- thotë Paloma e cila la të nënkuptohej se qëndrimi i saj varet tërësisht vetëm nga pamja e saj fizike.