“Unë jam bossi ktu”, Tolja e bën deklaratën qesharake në studio

Tolja sot ka pasur fjalën në studio.Tolja ishte duke debatuar me Azemin si shkak se ai i tha Toles se ajo po e nënvlerëson atë, shkruan lajmi.net.

Konkurrentja iu kthye Azemit se ajo nuk e ka nënvlerësuar atë kurrë dhe se nuk ka nevojë për xhelozira sepse ajo mund të dalë me të gjithë djemtë në takime.

Tolja u shpreh se ajo deri sa të gjej një mashkull që i përshtatet asaj do të bëj takime me djem të ndryshëm.

Azemi i tha se ajo do të kthehej tek ai pasi të kryente takime me djemtë të tjerë, ndërsa kjo e fundit i tha se do të takohet me djemtë e tjerë sepse ajo është “bossi” aty dhe e ka të drejtën e zgjedhjes.

https://www.instagram.com/p/CU-fULyo4nR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ada5710b-446c-4129-8411-7126869ac2e7